PROMO

MENCARI DEWAN KAHWIN DI AREA…

MENCARI DEWAN KAHWIN DI AREA BANGI, SERDANG, KAJANG DAN PUTRAJAYA…

Majlis perkahwinan adalah bertujuan untuk mengkhabarkan pada orang luar bahawa pasangan ini telah sah diijabkabulkan. Jadi jamuan makan di buat bagi tetamu yang hadir disamping meraikan mempelai…

Perlu ke buat khemah kat luar rumah (outdoor)? Bagaimana jika hujan? Apa backup plan yang ada? Jadi dewan adalah jalan selamat.

Fuhhhh..misi mencari dewan telah bermulaaaa…tajuk je dah macam pening kan? kalau betul2 cari lagi pening..yela, walaupun banyak dewan dekat sini, tapi tarikh tu adalah benda yang penting sekali..kalau nak book dewan di area Bangi, Serdang, Kajang & Putrajaya, better la book setahun sebelum tarikh perkahwinan..sebab nya dewan di area tersebut memang menjadi kegemaran ramai bakal pengantin…gitewww

Apa kemudahan yang bakal pengantin dan keluarga perlu titik beratkan dalam proses mencari dewan atau tempat menjamu makan para tetamu?

  1. Availabiliti Dewan

Tarikh perlu di pastikan terlebih dahulu bersama kedua belah pihak pengantin. Setelah itu boleh menghubungi individu yang menguruskan tempahan dewan. Pastikan dewan tersebut kekosongan pada tarikh itu sebelum membuat tempahan. Boleh menghubungi http://www.wasap.my/+60136646112 (Atika) untuk mengetahui kekosongan tarikh di Dewan BCC kami. In Shaa Allah saya boleh membantu.

  1. Saiz Dan Lokasi Dewan

Perlu untuk tuan rumah membuat senarai ringkas tetamu bagi menentukan anggaran jumlah tetamu yang akan hadir. Ini penting bagi pihak pengurusan dalam membuat budget kerusi meja dan makanan terutamanya. Lokasi dewan perlu berdekatan dengan rumah supaya memudahkan urusan ulang-alik mengangkut barang-barang dan pantauan majlis dilakukan.

Keluasan dewan juga perlu dititik beratkan. Risau jika terlalu sempit akan membuatkan tetamu berasa tidak selesa. Di BCC kami ada dewan besar yang boleh memuatkan tetamu dari 1,000 sehingga 2,000 pax dengan meja bulat, kerusi, pelamin dan station buffet dan meja pengantin.

  1. Kemudahan Asas Dewan

Sebelum anda membuat tempahan, anda perlulah membuat pemeriksaan kepada kemudahan-kemudahan asas ini.

Di BCC kami menyediakan kemudahan asas yang lengkap dan selesa. Tandas untuk lelaki dan wanita. Surau juga selesa untuk kegunaan Muslimin dan Muslimah. Selain itu, rail untuk kemudahan OKU juga kami sediakan. Bilik persalinan untuk para pengantin juga ada berdekatan dewan bagi memudahkan pengantin bersiap dan membuat final touch.

 

  1. Tempat Letak Kereta (Parking)

Untuk memastikan keselesaan tetamu anda, pastikan dewan yang anda tempah mempunyai tempat letak kereta yang luas. Ianya sangat penting bagi memastikan tetamu anda tidak berjalan jauh untuk mencari tempat letak kereta. Kami disini mempunyai lebih kurang 50++ petak parking kereta.Tiada isu disini maslah parking.

Package Openhouse HARI RAYA | RM55 nett

 

Assalammualaikum, All! Still looking for a perfect place for your open house? Getting bored to celebrate your Hari Raya Open House at the same place for every year?
.
Free yourself from your worry with our “Special Open House Package” tailored specially for you! This package is specially tailored for a minimum of 60 pax BUT for 200pax and above, something extremely special is waiting to surprise you 😎
.
So, what are you waiting for? This package is available till 13th July 2018 (29 Shawal 1439h) only! So don’t waste your time, grab your phone and hello us at (03) 8923 1062 😉

 

Majlis Berbuka Puasa 2018

 

Assalammualaikum, Semua. Bulan Ramadhan yang penuh barakah kini sudah pun menginjak hari ke tujuh (7). Bagi yang masih lagi mencari tempat untuk berbuka puasa, yang masih mencari tempat baru untuk menikmati suasana berbuka yang lain daripada yang lain….
.
Kami perkenalkan “Pakej Majlis Berbuka Puasa” yang disediakan khas untuk anda  Pakej ini mempunyai empat (4) pilihan menu berbeza untuk disesuaikan dengan citarasa anda 😉
.
Ingin mengetahui pilihan menu yang kami sediakan? Hanya akan dimaklumkan kepada mereka yang menghubungi pihak kami 😎 Tunggu apa lagi? Cepat dail (03) 8923 1062 untuk tempahan dan maklumat lanjut!

 

 

MEFA is BACK!!

MEFA is BACK!! The biggest Malaysia Wedding Festival is finally here! To rise your enjoyment, WE will also be there! What a surprise, isn’t it? Not only that, we will have special promotion! But, limited to the first 20 customers only!
.
So what are you waiting for? Book your date and come to BCC Booth No.12! Opps. Before that, make sure you print the voucher and bring it to us 😉
.
Stay tuned for the special promotion! Can’t wait to see you there!
.
For more information, visit our official website www.bccbangi.com

 

PROMOTION – Weekdays Meeting!

PROMOTION! PROMOTION!

ATTENTION TO ALL CORPORATE COMPANIES, SMALL MEDIUM ENTERPRISE (SME) OR EVEN INDIVIDUALS, IF YOU’RE SEARCHING FOR THE PERFECT VENUE TO HOST YOUR IMPORTANT MEETING OR SEMINAR, LOOK NO FURTHER THAN BANGI CONVENTION CENTER BECAUSE NOW WE HAVE SPECIAL WEEKDAYS PROMOTION FOR MEETING AND SEMINAR !!
.
.
THIS PROMOTION WILL BE EFFECTIVE FROM 1ST MARCH – 11TH MAY 2018 ONLY!
.
THE PACKAGE IS FOR 30PAX MINIMUM AND 60PAX MAXIMUM AND WE OFFERED THE FOLLOWING:

 2 Coffee Breaks + 1 Lunch @ RM39.90 per pax
.
 1 Coffee Breaks Only @ RM30.90 per pax

*Package inclusive of Basic PA Systems, FREE WiFi & Meeting Amenities
*Terms & Conditions Apply
.
DON’T WAIT TOO LONG AND JUST CONTACT OUR SALES TEAM NOW !!
.
www.wasap.my/60136646112 ATIKA
www.wasap.my/660177729701 BIBI
www.wasap.my/601119905519 IZZATI
https://bccbangi.com
.
#hallrentalbangi
#hallrentalputrajaya
#hallrentalkajang
#seminarroomrental
#meetingroomrental
#wedding
#weddingplanner
#weddingreception
#catering

Nak buat mesyuarat kat mana?

😒Alamak nak buat mesyuarat kat mana ni..bro..?? BOSS dah tanya ni..
Apa susah..kat BCC je la…!! Settle semua masalah kita bro..ONE STOP CENTER tuu….!!!!👍

Pakej yang pertama👀…RM 75 seorang…dapat minum pagi..makan LUNCH…and then ada Afternoon tea break…

🔈MURAAAAH….Tuuuuu…!!!😳

Masuk sekali :👇
➡️1. LCD + Screen besar..bagi free !!..
➡️2. PA System..ada pulak bagi microphone..wireless..dashat-dashat
➡️3. White Board dengan maker..3 pulak color maker tu..!!
➡️4. Flip chart…pun bagi..sekali dengan mahjong paper…Fulamak..!!
➡️5. Registration table pun ada…
➡️6. Rostrum…bagi lagi…
➡️7. Air mineral dengan paper + pencil…bagiiii….bawak balik laa..

Fuulamaak 👍….semua siap dah…apa lagi meeting je laa…orang pun tak kacau…!!

Nak tengok bilik BCC PERMATA…?🏫

Apa you allsz nak tunggu lagi….kalau tak caya..haaa….datang la tengok…!!

Atau…you allsz NAK ☎️ call / whatsapp dulu pun takde masalah…ni BCC SALES TEAM yang ada kat TINGKAT 1 dalam Dewan BCC…Ni no dia…
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

📞@🙋‍♀️ ATIKA (yang ayu) # 013 664 6112
📞@🙋‍♀️BIBI (yang comel) # 017 772 9701
📞@🙋‍♀️ Izzati (yang anggun) # 011 1990 5519

#meeting
#bangimeeting
#mesyuaratbangi
#conventioncenterbangi
#bandarbarubangimeeting
#trainingbangi

PROMOSI !! PAKEJ PERKAHWINAN…

🔈PROMOSI !! 🔈PROMOSI !! 👩‍❤️‍💋‍👨PAKEJ PERKAHWINAN…💖

Hanya dengan membayar RM 38 seorang anda boleh kawin💘 dan mendapatkan segalanya di BCC..👩‍❤️‍💋‍👨

🤔Nape Dewan BCC….? Sebabnya.. Pakej termasuk..👇
♥️1. Makanan (10 menu) mana nak dapat…Minuman..air PUNCH..
♥️2. Bagi lagi 4 DOME Set untuk VIP..Ini dah kira bagus..!!
♥️3. Pelamin dan deko sampai PINTU GERBANG pun di bagi
deko…Lagi BEST..!!
♥️4. PA System bagi…!!
♥️5. LCD + Screen besar..pun bagi…!!
♥️6. Dewan yang baru dan besar dan luas…bagi..!!
♥️7. Aircond pastinya sejuk…Free pulak tu…!!
♥️8. Lengkap dengan fasiliti…cakap apa saje semua ada..!!
♥️9. Bilik untuk VIP..bagi..!!
♥️10. Bilik Persalinan untuk pengantin..pun bagi..!!
♥️11. Tersedia parking di sekililng dewan…ni pun bagi..!!
♥️12. Harga Pakej yang berpatutan..haa!! Ni yang PALING BEST..!!

Setakat 1000 orang takde masalah…lagi pulak nak 2000 orang..lagi takde hal…!!

⚜️Tahun ni harga RM 38⚜️…Tahun depan ntah-ntah naik pulak..

Apa you allsz nak tunggu lagi….kalau tak caya..haaa….datang la tengok Dewan BCC ni…!!

Atau if you allsz malu nak datang…you allsz ☎️ call / 📱whatsapp laa… SALES TEAM BCC…yang ada kat TINGKAT 1 dalam Dewan BCC…Ni no dia…
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

📱@ 🧕ATIKA (yang ayu) # 013 664 6112
📱@ 🧕BIBI (yang comel) # 017 772 9701
📱@ 🧕IZZATI (yang anggun) # 011 1990 5519

#dewan
#dewankawin
#conventioncenter
#weddinghall
#bangihall
#conventioncenterbandarbarubangi
#banquethall
#weddingselangor
#pakejkawinbangi
#kawinbandarbarubangi