Nak buat mesyuarat kat mana?

😒Alamak nak buat mesyuarat kat mana ni..bro..?? BOSS dah tanya ni..
Apa susah..kat BCC je la…!! Settle semua masalah kita bro..ONE STOP CENTER tuu….!!!!👍

Pakej yang pertama👀…RM 75 seorang…dapat minum pagi..makan LUNCH…and then ada Afternoon tea break…

🔈MURAAAAH….Tuuuuu…!!!😳

Masuk sekali :👇
➡️1. LCD + Screen besar..bagi free !!..
➡️2. PA System..ada pulak bagi microphone..wireless..dashat-dashat
➡️3. White Board dengan maker..3 pulak color maker tu..!!
➡️4. Flip chart…pun bagi..sekali dengan mahjong paper…Fulamak..!!
➡️5. Registration table pun ada…
➡️6. Rostrum…bagi lagi…
➡️7. Air mineral dengan paper + pencil…bagiiii….bawak balik laa..

Fuulamaak 👍….semua siap dah…apa lagi meeting je laa…orang pun tak kacau…!!

Nak tengok bilik BCC PERMATA…?🏫

Apa you allsz nak tunggu lagi….kalau tak caya..haaa….datang la tengok…!!

Atau…you allsz NAK ☎️ call / whatsapp dulu pun takde masalah…ni BCC SALES TEAM yang ada kat TINGKAT 1 dalam Dewan BCC…Ni no dia…
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

📞@🙋‍♀️ ATIKA (yang ayu) # 013 664 6112
📞@🙋‍♀️BIBI (yang comel) # 017 772 9701
📞@🙋‍♀️ Izzati (yang anggun) # 011 1990 5519

#meeting
#bangimeeting
#mesyuaratbangi
#conventioncenterbangi
#bandarbarubangimeeting
#trainingbangi

PROMOSI !! PAKEJ PERKAHWINAN…

🔈PROMOSI !! 🔈PROMOSI !! 👩‍❤️‍💋‍👨PAKEJ PERKAHWINAN…💖

Hanya dengan membayar RM 38 seorang anda boleh kawin💘 dan mendapatkan segalanya di BCC..👩‍❤️‍💋‍👨

🤔Nape Dewan BCC….? Sebabnya.. Pakej termasuk..👇
♥️1. Makanan (10 menu) mana nak dapat…Minuman..air PUNCH..
♥️2. Bagi lagi 4 DOME Set untuk VIP..Ini dah kira bagus..!!
♥️3. Pelamin dan deko sampai PINTU GERBANG pun di bagi
deko…Lagi BEST..!!
♥️4. PA System bagi…!!
♥️5. LCD + Screen besar..pun bagi…!!
♥️6. Dewan yang baru dan besar dan luas…bagi..!!
♥️7. Aircond pastinya sejuk…Free pulak tu…!!
♥️8. Lengkap dengan fasiliti…cakap apa saje semua ada..!!
♥️9. Bilik untuk VIP..bagi..!!
♥️10. Bilik Persalinan untuk pengantin..pun bagi..!!
♥️11. Tersedia parking di sekililng dewan…ni pun bagi..!!
♥️12. Harga Pakej yang berpatutan..haa!! Ni yang PALING BEST..!!

Setakat 1000 orang takde masalah…lagi pulak nak 2000 orang..lagi takde hal…!!

⚜️Tahun ni harga RM 38⚜️…Tahun depan ntah-ntah naik pulak..

Apa you allsz nak tunggu lagi….kalau tak caya..haaa….datang la tengok Dewan BCC ni…!!

Atau if you allsz malu nak datang…you allsz ☎️ call / 📱whatsapp laa… SALES TEAM BCC…yang ada kat TINGKAT 1 dalam Dewan BCC…Ni no dia…
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

📱@ 🧕ATIKA (yang ayu) # 013 664 6112
📱@ 🧕BIBI (yang comel) # 017 772 9701
📱@ 🧕IZZATI (yang anggun) # 011 1990 5519

#dewan
#dewankawin
#conventioncenter
#weddinghall
#bangihall
#conventioncenterbandarbarubangi
#banquethall
#weddingselangor
#pakejkawinbangi
#kawinbandarbarubangi

FB Fast Track Advertising

Have you ever explore the mystery behind Facebook?
Have you ever heard people calling Facebook as the cave of treasures?

And if you have… Do you know how? 😉

To answer that wicked question, we, Bangi Convention Center, proudly brought the specialist industry Mr. Kamarul Bahareen Bin Kamarudin for you!

So what are you waiting for? The time is tickling! Grab your phone and register now!! 😆😊

Kelas Antenatal Hospital Pakar An-Nur Hasanah Sdn Bhd

Pada 11 Februari 2018 telah berlangsung Kelas Antenatal Hospital Pakar An-Nur Hasanah Sdn Bhd.

Kelas ini berjalan lancar dan para peserta sangat berpuas hati dengan kemudahan yang kami sediakan.

 

 

Anda mencari dewan / bilik seminar / bilik mesyuarat dan etc untuk di sewa?

TELEFON SALES TEAM KAMI

www.wasap.my/60136646112 ATIKA (yang ayu)

www.wasap.my/660177729701 BIBI (yang comel)

www.wasap.my/601119905519 Izzati (yang anggun)

Sarapan Santai Bersama Prof Dato’ Dr Siddiq Fadzil

Indah terbentang si awan pagi,
Berarak ayu menghiasi bumi,
Girang rasa tidak terperi,
Kehadiran tetuan yang baik budi…

Sayang kumbang mencari makan,
Terbang beriringan ditepi kali,
Selamat datang kami ucapkan,
Moga semua direstu Ilahi…

Sarapan Santai Bersama Prof. Dato’ Dr Siddiq Fadzil
Anjuran Wadah Pencerdasan Umat Malaysia (WADAH)

10 Februari 2018
9.00 pagi – 11.30 pagi
Bangi Convention Center (BCC)

Seminar Merakyat Membangun Bersama Islam selesai dengan jayanya

Selesai SEMINAR MERAKYAT MEMBANGUN BERSAMA ISLAM di BCC pada Sabtu, 3 Februari 2018 lepas.
.
Seminar berjalan dengan lancar dan mencapai target misi dan visi program
.
Kemudahan yang kami sediakan juga memberi keselesaan yang optimum kepada peserta seminar.
.
JOM PM kami untuk majlis anda
kLIK ?? www.wasap.my/60173623130 (SYAWAL) atau www.wasap.my/60192839309 (SALLY)
.
WEB : https://bccbangi.com

Pharmaniaga Manufacturing Berhad di BCC

BCC ingin mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada pihak Pharmaniaga Manufacturing Berhad, Bandar Baru Bangi yang telah memberi peluang dan kepercayaan kepada pihak BCC untuk mengendalikan mesyuarat pada 24hb Jan 2018 dan diharap pihak BCC dapat bekerjasama lagi dengan pihak Pharmaniaga Manufacturing Berhad untuk majlis- majlis yang akan datang. Inshaallah.

Tuan Haji Sahar bersama En Mohd Izwan, Head of Plant, Manufacturing Berhad